Advertentie:bezoek fysiovacature.nl

Huiswerkoefeningen vormen een belangrijk onderdeel van de fysiotherapeutische behandeling en dragen voor een groot deel bij aan het herstel van de cliënt. Via huiswerkoefeningen.nl kunnen de oefeningen online in videovorm aan uw cliënt worden meegegeven, ter versterking van de reguliere fysiotherapeutische behandeling. Een oplossing die de zelfredzaamheid van uw cliënt stimuleert en tegelijkertijd extra service biedt. Via Intramed kunt u de huiswerkoefeningen rechtstreeks aan uw cliënt meegeven. Deze koppeling is ook realiseerbaar voor andere EPD-systemen.

- tekst gaat verder na deze advertentie -
gratis cv check voor de fysiotherapeut

Cliënten reageren erg positief. Petra van Loon (48) uit Amsterdam werkt al enkele maanden met huiswerkoefeningen.nl. Petra: “Met de video’s van huiswerkoefeningen.nl weet ik precies welke oefeningen ik moet doen en hoe ik ze moet uitvoeren. Ik kan de video’s ook op mijn mobiele telefoon afspelen. Dat is handig, want ik doe mijn oefeningen ook vaak op het werk.”

5.000 oefeningen

Na twee jaar huiswerkoefeningen.nl is de tool volledig vernieuwd. Er zijn ruim 5.000 vertaalde oefeningen beschikbaar in de nieuwe versie en u kunt nu nog gemakkelijker en sneller oefenprogramma’s samenstellen en deze aan het online profiel van uw cliënt koppelen. Daarnaast is er een koppeling met de AfsprakenApp, een app die afspraak-en oefenreminders verstuurt aan de cliënt. Door de koppeling met Huiswerkoefeningen.nl worden de bijbehorende oefeningen ook in de app vertoond. Benieuwd naar alle voordelen van huiswerkoefeningen.nl? Kijk snel op onze vernieuwde website.

Vraag vandaag nog een gratis proeflicentie aan! Als u dit vóór 1 maart 2017 doet betaalt u géén inschrijfkosten (t.h.v. € 120) zodra u besluit een abonnement af te sluiten op huiswerkoefeningen.nl.

Meer weten?

Neem contact op via info@huiswerkoefeningen.nl of kijk op huiswerkoefeningen.nl.

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl