Advertentie:bezoek fysiovacature.nl

De master Beweegzorg is bedoeld voor werkende fysiotherapeuten of oefentherapeuten die zich op generiek niveau willen verdiepen in het vakgebied. Vanuit een kritisch-analytisch en reflectieve houding verbeter je zorgverlening, leg je verbindingen met andere professionals en werk je aan innovaties in de beweegzorg. Je leert hoe je patiëntgegevens op groepsniveau kritisch bekijkt, hoe je een passend innovatieplan maakt of een netwerk (her)ontwerpt.

- tekst gaat verder na deze advertentie -
gratis cv check voor de fysiotherapeut

Na het voltooien van deze master kun je omgaan met onzekere of onvoorspelbare situaties in het beroep. Je handelt actief en oplossingsgericht. Verschillende kennisbronnen pas je toe binnen de specifieke context waarin fysiotherapeutische/oefentherapeutische zorg wordt verleend. Wanneer je de studie succesvol hebt afgerond ontvang je een masterdiploma in de Beweegzorg. Je mag de titel Master of Science (MSc) voeren.

Wat zijn je mogelijkheden op de arbeidsmarkt?

Afgestudeerden van de master Beweegzorg zullen goede aansluiting vinden op nieuwe behoeftes en rollen in het veranderende zorgstelsel. Het werkveld vraagt in toenemende mate om masteropgeleide therapeuten. Voor een deel van de specialisaties in de fysiotherapie geldt een mastereis als aanvullende eis voor het register in de nabije toekomst. Voor gespecialiseerde fysiotherapeuten die nog geen master zijn biedt de bekostigde master Beweegzorg een goede oplossing.

Na de master kun je aan de slag als:

  • Projectleider bij implementatie blended-care
  • Ontwikkelaar van een transmuraal netwerk
  • Docent bij opleiding Fysiotherapie of Oefentherapie

Waarom deze opleiding bij de Hu?

De master beweegzorg biedt innovatieve en uitdagende werkvormen en een flexibele structuur waarmee leren en werken bij elkaar komen. Bovendien is er een sterke verbinding met het onderzoek in de lectoraten. Zo werken de opleidingen binnen het Instituut voor Bewegingsstudies nauw samen met de lectoraten in onderzoeks- en innovatieprojecten.

Praktische informatie

Start: De master start op 2 september 2019 en 1 februari 2020.
Aanmelden: Tot 15 september kun je je nog aanmelden voor de start in september 2019 en daarna ook nog voor de start in februari 2020.
Collegegeld: € 1983 (vrij van btw)
Lesdata: Je volgt wekelijks op donderdag tussen 14.00 – 20.30 uur college in Utrecht (met uitzondering van de schoolvakanties in Midden-Nederland).
Studie-investering:circa 20 uur per week
Locatie: Heidelberglaan 7 Utrecht

Diploma

Na twee jaar kan jij in het bezit zijn van het diploma Master of Science – MSc

Nieuwsgierig geworden?

Kijk dan snel op onze webpagina voor meer informatie over toelating en procedure van inschrijving.

Gerelateerde opleidingen

Twijfel je of de master Beweegzorg iets voor je is? Bekijk ook de master Fysiotherapie.

Master Fysiotherapie

Ben je fysiotherapeut en wil je je onderscheiden als specialist? Kies dan voor de masteropleiding Fysiotherapie deeltijd. Bij de master Fysiotherapie aan Hogeschool Utrecht leer je hoe je mensen met complexe gezondheidsproblemen kunt diagnosticeren en behandelen. Dit doe je binnen een van de vijf specialisaties: Kinderfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, orthopedische manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie en sportfysiotherapie.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk dan snel op onze webpagina voor meer informatie over toelating en procedure van inschrijving.

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl