Unieke koppeling Intramed met Hierhebikpijn.nl

Intramed heeft een koppeling in haar software opgenomen met Hierhebikpijn.nl, het grootste online fysiotherapieplatform van Nederland. De koppeling zorgt voor een efficiëntere fysiotherapeutische intake en vermindert de administratieve lasten voor fysiotherapeuten. In dit artikel zie je hoe de koppeling eruitziet en wat het jou als therapeut oplevert.

- tekst gaat verder na deze advertentie -


FYGO Uitzendbureau voor de fysiotherapeut

Wat kun je met de koppeling?

De nieuw ontwikkelde koppeling geeft fysiotherapeuten vanuit de software van Intramed toegang tot de uitgebreide resultaten van de fysiotherapie check van Hierhebikpijn.nl. Zo krijgt de therapeut al voordat de intake met de patiënt plaatsvindt inzicht in het ontstaan en beloop van de klachten, en zijn de resultaten van een online bewegingsonderzoek en specifieke zelftests in te zien. Ook wordt de therapeut gewezen op eventuele rode vlaggen en geeft de uitslag inzicht in de klachten die mogelijk spelen bij de patiënt.

De gegevens worden simpelweg verkregen doordat de patiënt als voorbereiding op de intake de fysiotherapie check van Hierhebikpijn doorlopen heeft. Het uitnodigen van een patiënt voor het doorlopen van de check is simpel te realiseren door het delen van een link. Praktijken sturen de link standaard mee bij de afspraakbevestigingsmail naar de patiënt toe.

Met 50% korting aanmelden bij Hierhebikpijn 👊

Omdat er nu een kortingsactie loopt, kunnen fysiotherapeuten hun praktijk momenteel met 50% korting aanmelden bij Hierhebikpijn.nl.

Hoe ziet de koppeling eruit?

Na het activeren van de koppeling verschijnt een extra tab voor Hierhebikpijn onder “verslaglegging” in Intramed. Daar zijn bij iedere patiënt onder andere de volgende gegevens in te zien.

Een uitslag met mogelijke aandoeningen
Een uitslag met mogelijke aandoeningen
Een volledig ingevulde vragenlijst met algemene en specifiekere vragen over de klachten en gezondheid van de patiënt
Een volledig ingevulde vragenlijst met algemene en specifiekere vragen over de klachten en gezondheid van de patiënt
Resultaten van de zelftests en het bewegingsonderzoek dat de patiënt thuis zelfstandig achter de computer heeft gedaan:
Resultaten van de zelftests en het bewegingsonderzoek dat de patiënt thuis zelfstandig achter de computer heeft gedaan:

Rapportage

Ook is er een automatisch gegenereerde rapportage van het klachtenbeeld van de patiënt beschikbaar. De rapportage is volledig opgesteld in medische terminologie en dient als aanvulling op het dossier van de patiënt:

Rapportage

Om de bovenstaande gegevens te verkrijgen hoef je als therapeut alleen maar een link naar de patiënt te sturen. De patiënt doet zelfstandig de fysiotherapie check en de resultaten verschijnen automatisch in het dossier van de patiënt.

De koppeling gebruiken

Leden van Hierhebikpijn kunnen de koppeling eenvoudig activeren in de beheeromgeving van hun account.

Overige EPD’s

De koppeling is momenteel alleen nog beschikbaar voor Intramed gebruikers. Maak je gebruik van een ander EPD? Vraag dan aan je softwareleverancier of ze de koppeling met Hierhebikpijn ook beschikbaar willen stellen. Hierhebikpijn is met verschillende EPD’s in gesprek hierover, maar klanten hebben ook zelf invloed op hoe snel een koppeling er komt door hun wens kenbaar te maken.

Aanmelden met 50% korting bij Hierhebikpijn

Fysiotherapeuten kunnen hun praktijk momenteel met 50% korting aanmelden bij Hierhebikpijn.nl.

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl