Uitgebreid en spotgoedkoop aan de slag met Ehealth

Nieuw, online en spotgoedkoop. En evidence-based. De Oefen App. Een online trainingsplatform voor alle (para)medici en fitnessprofessionals in Nederland en België. Ontwikkeld door Het Fitte Team. Mogen we u er meer over vertellen?

Advertentie:FYGO uitzenden, payrollen voor de fysiotherapeut

De Oefen App

Met de Oefen App maakt u in een handomdraai professionele trainingen. Het online trainingsplatform beschikt over een zeer uitgebreide database met oefeningen en een unieke trainingsapp. De Oefen App bestaat uit een website en een app (Android en IOs) en is toegankelijk vanuit elk device (smartphone, tablet, pc).

Voor wie?

De Oefen App wordt niet alleen gebruikt door fysiotherapeuten en hun patiënten. Het is ook uitstekend geschikt als online platform voor andere (para)medici en fitnessprofessionals. Met De Oefen App kunt u gemakkelijk professionele trainingen maken voor al uw klanten. Het platform beschikt over een module waarmee u uw klanten ook op afstand kunt volgen en coachen.

Waarom?

De zorgmarkt verandert in een rap tempo. Zorgverzekeraars wordt steeds geïnteresseerder in eHealth en de verwachte kosteneffectiviteit ervan. Daarnaast worden klanten steeds kritischer en verwachten ze meer opbrengsten van de zorg die ze zelf of via een polis inkopen. Value for money. Met de Oefen App vergroot u het rendement van uw trainingen.

Wat kost het?

Kunt u al inschatten welke opbrengsten u van eHealth mag verwachten? Het Fitte Team snapt dat onbekend vaak nog onbemind maakt. Daarom nodigen we u graag uit om kennis te maken met de Oefen App, een eHealthapplicatie die professionaliteit uitstraalt, goed gevuld is met oefeningen en daarbij spotgoedkoop is.

U kunt de Oefen App gebruiken voor slechts €3 per maand per aangesloten (para)medicus/fitnessprofessional (excl. btw).

bron: hetfitteteam.nl

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl

1 REACTIE

Comments are closed.