Advertentie:bezoek fysiovacature.nl

Wil jij als praktijkhouder of manager van een fysiotherapiepraktijk succesvoller ondernemen of wil je als officemanager een grotere bijdrage leveren aan jouw praktijk?

- tekst gaat verder na deze advertentie -


FYGO Werving en selectie voor de fysiotherapeut

Dan zijn hier 2 leuke opleidingen voor jullie!

Bedrijfsvoering Fysiotherapie

Op 29 maart 2019 start Wittemeer, alweer voor de vierde keer, met de leergang van de opleiding Bedrijfsvoering Fysiotherapie.

De fysiotherapiemarkt is namelijk volop in beweging is. Zowel door de marktwerking in de zorg, de steeds hoger wordende eisen van zorgverzekeraars en de steeds mondiger wordende patiënt. Alleen goed behandelen is niet meer voldoende. Wil je nu en in de toekomst succesvol zijn als ondernemer, dan komt daar meer bij kijken.

Vaak ben je als fysiotherapeut niet opgeleid om een praktijk te leiden en/of te managen. De opleiding ‘Bedrijfsvoering Fysiotherapie’ biedt je handvatten om nu en in de toekomst succesvol te ondernemen.

In deze opleiding leer je beter te werken aan je praktijk (in plaats van in je praktijk…). Om je praktijk optimaal te managen. En om jouw ondernemerschap naar het volgende niveau te brengen. Je leert om jouw visie om te zetten naar concrete acties. Dat doen we door kennis te delen over alle relevante gebieden om succesvol te ondernemen in de zorg. Je vertaalt deze kennis naar jouw visie en je eigen businessplan. Zodat je er meteen concreet mee aan de slag kunt.

Ook wordt veel aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Daardoor groei je en word je sterker als ondernemer en manager.

Voor wie:

Deze opleiding is ontwikkeld voor praktijkhouders en ook erg geschikt voor praktijkmanagers die van plan zijn om praktijkhouder te worden.

Wat het jou oplevert:

 • Het managen van jouw praktijkorganisatie vanuit een bedrijfskundig perspectief, waardoor je een bredere kijk hebt op strategie en proces.
 • Je hebt jouw visie (weer) helder én omgezet naar een concreet businessplan voor de komende jaren.
 • Proactief jouw praktijk aansturen op cijfers en feiten.
 • Een betere gesprekspartner zijn voor je accountant, financieel adviseur en andere derde partijen zoals leveranciers en samenwerkingspartners.
 • Kunnen coachen van jouw medewerkers op het optimaal inzetten van hun talenten.
 • Innovatief denken en het bedenken én implementeren van jouw slimme product-markt-combinaties.

Voor meer informatie kijk op de website van Wittemeer

Officemanagement in de fysiotherapiepraktijk

Officemanagement in een fysiotherapie praktijk is topsport. Je houdt veel ballen in de lucht: van administratie tot agenda planning. Van facilitair tot communicatie. En vaak ben je als praktijkondersteuner niet echt opgeleid voor officemanagement.

Wat als jij je werk beter en slimmer kan doen? Dan komt dat het rendement van je praktijk en/of trainingscentra ten goede. Als ook de kwaliteit van jullie dienstverlening en het werkplezier.

Voor wie:

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor praktijkondersteuners, officemanagers en secretaresses werkzaam in fysiotherapiepraktijken.

Wat het oplevert:

 • Organisatorisch kunnen inspelen op ontwikkelingen in de fysiotherapie.
 • Efficiënt ingedeelde tijd, waardoor je meer gedaan krijgt, o.a. door methodieken als LEAN.
 • Inzicht in en kunnen toepassen van operationeel management.
 • Kunnen vertalen van data & cijfers naar management informatie.
 • Handvatten voor in- & externe communicatie (incl. social media & website).
 • Inzicht en handvatten om jouw energie te managen.
 • Een gastvrije praktijk voor bezoekers en patiënten.

Voor meer informatie kijk op op de website van Wittemeer.

 

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl
BRONWittemeer
Vorig artikelNieuwe Amerikaanse richtlijn voor gezond bewegen gepubliceerd
Volgend artikelInnovation­award voor fysiotherapeu­ten Yvonne Geurts en Shanna Bloemen