Prijzenmonitor op FysioForum

Met ingang van 1 februari 2005 gelden voor vrijgevestigde fysiotherapeuten vrije tarieven. Alleen de door CTG/ZAio vastgestelde prestaties kunnen worden aangeboden.

- tekst gaat verder na deze advertentie -


FYGO Werving en selectie voor de fysiotherapeut

Met een electronische enquête verzamelt FysioForum deze standaardprijslijsten. Het in te vullen formulier kunt u hier vinden. De verzamelde informatie zal later statistisch worden verwerkt.

Fysiotherapeuten moeten op een openbare prijslijst de tarieven bekend maken die gelden voor de zorg aan niet-verzekerde patiënten en aan patiënten van wie de zorgverzekeraar geen contract met een tarief daarin heeft gesloten met de desbetreffende fysiotherapeut. In deze gevallen geldt de regeling standaardprijslijst fysiotherapie. De fysiotherapeut hoeft hier dus niet over te onderhandelen en mag zelf de prijzen samenstellen.

Deze prijslijst is openbaar en moet duidelijk kenbaar zijn voor uw patiënten op uw website en/of uw wachtkamer. Ook dient u deze prijslijst te verzenden aan CTG/ZAio, het sjabloon wat u hier voor moet gebruiken is te vinden tussen de downloads van deze site.

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl
Vorig artikel[Update] Kamer: experiment fysiotherapie is chaos
Volgend artikelWasdoekje is beter voor rug zorgverleners