Nieuwe mobiele toepassingen voor de fysiotherapeut

Met de groei van internet en al haar toepassingen zien we in een rap tempo steeds meer fysiotherapeuten hiervan gebruik maken. We merken het hier, op FysioVacature, LinkedIn en bijvoorbeeld Twitter. Hoewel enkele jaren geleden vele praktijken nog geen eigen website hadden is het nu ondenkbaar om niet op internet aanwezig te zijn. En waar sommige fysiotherapeuten meehobbelen omdat het moet, zijn er ook fysiotherapeuten die voorop lopen en een steentje bijdragen bij het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden via het internet.

- tekst gaat verder na deze advertentie -


FYGO Uitzendbureau voor de fysiotherapeut

Rob Donkers is zo’n fysiotherapeut die aanwezig is op YouTube, Twitter, LinkedIn, zijn eigen weblogs schrijft en nu zelfs een toepassing geschreven heeft voor fysiotherapeuten en manueeltherapeuten die op de hoogte willen blijven van recente publicaties uit wetenschappelijke biomedische tijdschriften. Het belangrijkste doel van deze toepassing is het verbeteren van de fysiotherapeutische en manueeltherapeutische behandelingen en daarmee de kwaliteit te verhogen.

Deze toepassing bevat onder andere: de abstracts van de recente uitgaven van 15 internationale biomedische tijdschriften, een overzicht van het cursusaanbod van Axcen, onze lezingen en meer. Deze toepassing is een initiatief van Axcen Scholing & Onderzoek.

De (gratis) Axcen App for Physiotherapists is er voor iPhone en voor Android.
Rob produceerde ook de app voor Fysionieuws voor de iPhone en Android waar ondermeer de artikelen van FysioWeblog en FysioForum terug te vinden zijn.

Bron: FysioForum.nl

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl

1 REACTIE

  1. […] Sinds een maand is de iPhone-app gratis te downloaden in iTunes en is de Android-app te vinden in de Android Market. De app heet de Axcen App for Physiotherapists. Beide apps worden volop gedownload. Op dit moment hebben ruim 600 collega’s in binnen- en buitenland de app op hun smartphone staan. Vele positieve reacties volgden van enthousiaste collega’s op o.a. LinkedIn en FysioForum. […]

Reacties zijn gesloten.