IFOMT-congres 2008 komt naar Nederland

24 maart Kaapstad Zuid Afrika De NVMT (Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie) is erin geslaagd om het IFOMT-congres van 2008 naar Nederland te halen.
Zojuist is er tijdens het IFOMT-congres in Kaapstad / Zuid Afrika door de IFOMT-bestuursleden in de zogenaamde ‘general meeting’ gestemd over wie het gastland gaat zijn voor IFOMT-congres in 2008. De keuze ging tussen Canada en Nederland en zoals u hierboven kunt lezen: het congres komt naar Nederland!

- tekst gaat verder na deze advertentie -
gratis cv check voor de fysiotherapeut

Dit fantastische resultaat is onder meer te danken aan de inspanningen van de aanbiedingscommissie van de NVMT, die met medewerking van het professionele congresorganisatiebureau van Lidy Groot en het Nederlands Congres Centrum het ‘bidbook’ hebben gemaakt . Op basis van dit bidbook heeft de NVMT zich met Nederland als gastland en ‘de Doelen’ als congreslocatie gepresenteerd.

Een aantal instanties, al dan niet direct betrokken bij de manuele therapie, heeft een aanbevelingsbrief geschreven om aan te geven hoe zinvol en wenselijk het is om aan Nederland de gastlandrol toe te kennen. Al deze brieven zijn opgenomen in het ‘bidbook’.

Tenslotte heeft een delegatie vanuit Nederland, o.a. bestaande uit bestuursleden NVMT en de leden van de aanbiedingscommissie, de afgelopen dagen tijdens het IFOMT-congres in Kaapstad gelobbyd ter ondersteuning van de bidding.

De bidding is geslaagd en felicitaties zijn hier op z’n plaats.

Het is een enorme opsteker voor de beroepsgroep van fysio- en manueeltherapeuten dat dit internationale congres voor manuele therapie in Nederland gaat plaats vinden.


Bron: – link –

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl