HelloFysio en Multizorg starten gratis pilot eHealth

Multizorg VRZ start in samenwerking met HelloFysioapp een pilot waarbij 100 fysiotherapiepraktijken in 2015 de mogelijkheid krijgen eHealth aan te bieden. De aan Multizorg VRZ deelnemende zorgverzekeraars (ONVZ en a.s.r.) vergoeden de kosten van de HelloFysio portaal. Inschrijven voor de pilot is mogelijk tot 1 december 2014.

- tekst gaat verder na deze advertentie -


FYGO Werving en selectie voor de fysiotherapeut

Wees er dus snel bij en schrijf u nu in via de Multizorg website.

HelloFysioapp

HelloFysioapp, hét online fysioplatform, ondersteunt een koppeling met Intramed en Fysiomanager waardoor je als fysiotherapeut geen gegevens dubbel hoeft in te vullen. NAW gegevens worden met één druk op de knop overgezet. Met 600 online instructiefilmpjes, doelenmonitor, het online persoonlijk plan en vele andere pluspunten maakt u uw praktijk klaar voor de toekomst. Bekijk hier hoe het werkt.

HelloFysio

Vergoeding is goed geregeld

Multizorg VRZ vergoedt de eenmalige aansluitkosten van HelloFysioapp voor praktijken én geeft een extra vergoeding voor de online ondersteuning. Hierdoor kunnen de maandelijkse licentiekosten per therapeut terugverdiend worden en is de implementatie voor praktijken kostenneutraal. De pilot van Multizorg VRZ betreft de verzekeringslabels ONVZ Zorgverzekeraar, de Amersfoortste, VvAA, PNOzorg, BeterDichterbij en Ditzo.

Geen restricties

Multizorg VRZ stelt geen restricties bij de inzet van HelloFysioapp. Al uw patiënten, ongeacht de aandoening, kunt u begeleiden via HelloFysioapp. U kunt eHealth dus breed inzetten binnen uw praktijk. Ook voor patiënten van andere verzekeraars. Uiteraard vergoedt Multizorg VRZ de inzet van HelloFysioapp alleen voor de verzekerden van eerder genoemde labels. .

Gratis workshop

HelloFysioapp biedt deelnemers van deze pilot een gratis workshop “Implementatie van eHealth in de fysiotherapiepraktijk” aan om praktijken te helpen bij een optimale implementatie.

Voorwaarden

Op basis van de inschrijvingen neemt Multizorg VRZ vóór 15 december 2014 een besluit welke praktijken definitief kunnen deelnemen. De selectie van praktijken vindt plaats op basis van onderstaande criteria:

  • er dient een zorgovereenkomst met Multizorg VRZ te zijn afgesloten voor het jaar 2015;
  • het minimum aantal verzekerden: op basis van de declaratiegegevens over 2013 en 2014 kijken wij of het aannemelijk is dat u in 2015 per praktijk voldoende verzekerden van a.s.r. of ONVZ middels eHealth kunt begeleiden;
  • de praktijk is aantoonbaar bezig met de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg en heeft bijvoorbeeld een kwaliteitscertificaat.

U kunt de aanmelding doorgeven door het aanmeldingsformulier op de Multizorg site in te vullen.

Vragen?

Heeft u vragen over de pilot en de selectie van deelnemende praktijken? Dan kunt u contact opnemen via Contractbeheer van Multizorg. Of wilt u eerst meer informatie over de HelloFysioapp? Neem dan contact op met Sander de Casparis via www.hellofysioapp.nl.

Bron: HelloFysio

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl
Vorig artikelWelke zorgverzekeraar vergoedt onbeperkt fysiotherapie in 2015?
Volgend artikelRian Veldhuizen treedt terug als directeur KNGF