Ga samen met je cliënt actief aan de slag

Geef gratis huiswerkoefeningen mee aan je cliënt

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl

Vanaf vandaag kunnen fysio- en oefentherapeuten gratis gebruik maken van de e-health platformen mijnfysioonline.nl en oefentherapeut-online.nl, zodat zij de cliënten van nog betere service kunnen voorzien.

- tekst gaat verder na deze advertentie -


FYGO Werving en selectie voor de fysiotherapeut

Gratis gebruik

Tot voor kort waren beide platformen enkel beschikbaar via een betaald jaarabonnement. e-Vitality wil graag een maatschappelijke bijdrage leveren aan de implementatie van e-health in Nederland. Beide platformen zijn daarom vanaf vandaag gratis ter beschikking voor alle fysio- en oefentherapeuten én hun cliënten, om zo de zorg toegankelijker en makkelijker te maken.

Alle fysio- of oefentherapeuten kunnen zich gratis en geheel vrijblijvend registreren per praktijk, een therapeut doorloopt een korte e-learning introductie en de gehele praktijk kan meteen aan de slag met het platform.

Vernieuwende vorm van fysio- en oefentherapie

Meer dan de helft van de informatie die de cliënt tijdens de behandeling krijgt van de zorgverlener wordt vergeten. Met de e-health platformen zet de zorgverlener alle informatie klaar die de cliënt op zijn gemak terug leest vanuit huis. Als er vragen zijn verstuurt de cliënt een e-consult (bericht) naar de zorgverlener in een beveiligde omgeving. Zowel de cliënt als de zorgverlener krijgen inzicht en verantwoordelijkheid in het verloop van de behandeling. Door zelfmanagement op een gemakkelijke manier te faciliteren en te monitoren kan het behandeltraject écht samen met de cliënt worden doorlopen.

E-mailnotificaties, een agenda met activiteiten en duidelijke instructievideo’s dragen bij aan verbeterde therapietrouw. De cliënt wordt in staat gesteld de oefeningen en adviezen ook daadwerkelijk toe te passen op de juiste manier. Daarnaast ziet de zorgverlener of de cliënt zijn huiswerkoefeningen doet en heeft tevens inzicht in bijvoorbeeld het pijnniveau van de cliënt.

Toekomst

Mijnfysioonline.nl en oefentherapeut-online.nl zijn onderdeel geworden van e-Vitality. Op dit moment is e-Vitality bezig met het ontwikkelen van een vitaliteitsplatform waarin lifestyle centraal staat en de consument zelf baas is over de data.

Privacy en veiligheid

e-Vitality beschikt over het internationale ISO 27001 certificaat. Dit is het internationale certificaat voor informatiebeveiliging. Dit betekent dat beide platformen privacy en veiligheid kunnen garanderen.

Gegevens worden alleen met toestemming van de cliënt beschikbaar gesteld aan de behandelend fysiotherapeut of oefentherapeut gedurende het herstelproces. Het is alleen toegestaan om gegevens te raadplegen als dit nodig is voor de behandeling van de desbetreffende cliënt.

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl
BRONMijn Fysio Online
Vorig artikelFixeren met schroeven bij vernauwde wervelkanaal vaak overbodig
Volgend artikel“CZ patiënten gedupeerd door niet uitbetalen van nota’s”