Fysiovandertas is compleet vernieuwd

Na enkele weken veel computerwerk is Fysiovandertas.nl volledig vernieuwd. De site is geheel van een nieuw uiterlijk voorzien en maakt gebruik van de nieuwste webtechnieken die het bijhouden van een alsmaar groeiende website een stuk gemakkelijker maken.

- tekst gaat verder na deze advertentie -


FYGO Uitzendbureau voor de fysiotherapeut

Webmaster Paul van der Tas probeert zoveel mogelijk informatie te verschaffen van de verschillende facetten van het vak en zaken waar zijn praktijk zich mee bezig houdt zoals echografie en EMG. Daarnaast bevat de site erg veel vragenlijsten die als PDF zijn te downloaden. Daarnaast zijn er enkele onderzoekprotocollen en behandelprocollen opgenomen.

Van veel vragenlijsten bestaat een digitale versie (in Excel-formaat) die te verkrijgen zijn bij de webmaster tegen een kleine vergoeding. Deze kunnen dan worden voorzien van een praktijk-logo en tekst (zoals het praktijkadres). Deze vragenlijsten maken automatisch de berekening voor u en kunnen uiteindelijk worden geprint en opgeslagen door één druk op de knop. Deze functionaliteit vindt u echter niet terug in de PDF’s. Deze website kan een belangrijke bijdrage leveren aan uw praktijk en is ook erg geliefd onder studenten.

Bron: Fysiovandertas.nl

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl