vrijdag 17 september, 2021

Word orofaciaal therapeut DE nieuwe carrierestap als fysio-MASTER?

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums KNGF Algemeen (KNGF) Word orofaciaal therapeut DE nieuwe carrierestap als fysio-MASTER?

Weergave van 0 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #16728
   Hans van Mourik
   Bijdrager

   Was ik even aan het zoeken hoe mijn website http://www.orofacialefysiotherapie.nl in de markt ligt kom ik via google direct op een een advertentie van HAN.

   “Word orofaciaal therapeut – Nieuwe carrierestap als fysio? | han.nl”

   Als ik doorklik dan weet ik het nog zo net niet. Ben afgelopen weken net bekomen van mijn 25 jarig jubileum als fysiotherapeut, dan zou ik door kunnen stomen voor € 15.500,- als master. Alleen in de huidige ontwikkelingen, waar kosten alleen maar oplopen en mijn inkomsten daardoor steeds meer onder druk komen te staan weet ik het zo net nog niet.

   Ik heb 3 zonen die met een studie in de Human Technologie, Bouwkunde, Geo media bezig zijn en de 4e komt er aan met een multimedia ideaal. Ministeries houden de hand op de knip, studiebeurzen worden leningen, OV-jaarkaart dreigt te verdwijnen voor studenten, WAAR moet vader 15.000 euro vandaan halen om zelf te studeren om zonodig Master te worden? Komt nog een verrassing aan om een club met auditoren te ontvangen voor 4500 euro. Je kunt natuurlijk heel hoog in de boom gaan zitten met je organisatie, maar wie hoger klimt dreigt eerder te vallen.

   Misschien moet ik mij maar omscholen tot loodgieter. Volgens mij wordt dat voor mij eerder een carriërestap.

   Groet, Hans van Mourik

   Reageer hier en volg mij ook op @hendrikVM via twitter

Weergave van 0 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
- Advertentie _


FYGO uitzendbureau voor de fysiotherapeut