woensdag 10 augustus, 2022

Wittemeer Academy training 'Persoonlijk Leiderschap'

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums KNGF Acreditatiecursussen Wittemeer Academy training 'Persoonlijk Leiderschap'

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #17319
   Wittemeer
   Deelnemer

   Wittemeer Academy organiseert cursussen, trainingen, opleidingen, workshops en bijeenkomsten voor zorgprofessionals en hun ondersteuners in de eerstelijns gezondheidszorg.
   Je succes als leidinggevende hangt sterk af van je persoonlijk optreden. Formeel gezag is geen sterke basis. Het komt aan op visie, tact, overtuigingskracht en communicatie.
   In deze training leer je om de 4 verschillende stijlen van leiderschap toe te passen, medewerkers te beïnvloeden met je eigen gedrag, medewerkers te motiveren en te stimuleren, en ze aan te spreken op hun gedrag.
   Deze training is een eerste kennismaking met leiderschap in de praktijk. Het is voornamelijk een praktische training die ondersteund wordt met theoretische kennis.
   De training ‘Persoonlijk Leiderschap’ vindt plaats op donderdag 16 januari 2014 in Rosmalen en wordt verzorgd door Thalita Smit.
   Kijk voor meer informatie op http://www.wittemeer.nl of neem contact op met een van de medewerkers via info@wittemeer.nl.

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.