woensdag 10 augustus, 2022

Wittemeer Academy training 'Motivational Interviewing'

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums KNGF Acreditatiecursussen Wittemeer Academy training 'Motivational Interviewing'

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #17317
   Wittemeer
   Deelnemer

   Wittemeer Academy organiseert cursussen, trainingen, opleidingen, workshops en bijeenkomsten voor zorgprofessionals en hun ondersteuners in de eerstelijns gezondheidszorg.
   Motivational Interviewing (MI) is een klantgerichte, directe manier van begeleiding die tot doel heeft om mensen zelf hun eigen beweegredenen te laten onderzoeken. Het doel hiervan is om hen zo verder te helpen in het proces van gedragsverandering dan wel gezondheidsbevordering. De cursus heeft als doel je als zorgverlener te trainen in het toepassen van Motivational Interviewing om je gesprekspartner verder te helpen.
   De training bestaat uit vier sessies, die plaatsvinden op de volgende dinsdagen: 29 oktober, 12 november, 3 en 17 december 2013.
   Wittemeer Academy organiseert deze training samen met Hetty de Laat van de organisatie Groei in Communicatie. Hetty heeft al 15 jaar ervaring in het scholen van professionals. Ze is een inspirerende en zeer vakkundig docente, die begrijpt wat zorgverleners in hun dagelijkse praktijk tegen komen.
   Kijk voor meer informatie op http://www.wittemeer.nl of neem contact op met een van de medewerkers via info@wittemeer.nl

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.