woensdag 10 augustus, 2022

Wittemeer Academy training 'Mijn Fysio Online'

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums KNGF Acreditatiecursussen Wittemeer Academy training 'Mijn Fysio Online'

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #17321
   Wittemeer
   Deelnemer

   Wittemeer Academy organiseert cursussen, trainingen, opleidingen, workshops en bijeenkomsten voor zorgprofessionals en hun ondersteuners in de eerstelijns gezondheidszorg.
   Mijn Fysio Online is een vernieuwende manier om patiënten van hun beweegklachten af te helpen. Het combineert behandeling in de praktijk met de mogelijkheid voor patiënten om zelf aan hun gezondheid te werken. Dit kunnen ze doen op de plaats en de tijd dat hen dat het beste uitkomt. Om fysiotherapeuten wegwijs te maken in het landschap van online fysiotherapie in het algemeen en Mijn Fysio Online in het bijzonder, organiseert Wittemeer Academy deze scholing.
   Mijn Fysio Online is als pilot beschikbaar voor de behandeling van lage rugklachten. De scholing is op dit moment toegankelijk voor fysiotherapiepraktijken uit het TopZorg-netwerk van Menzis en voor fysiotherapiepraktijken die een contract hebben met VGZ. Deelname aan de scholing wordt door zowel Menzis als VGZ verplicht gesteld aan praktijken die willen werken met Mijn Fysio Online.
   De scholing voor Mijn Fysio Online bestaat uit 2 delen. Het eerste deel vindt plaats in Rosmalen op 6 november 2013. Het tweede deel vindt plaats op 27 november in Rosmalen.
   De scholing Mijn Fysio Online wordt verzorgd door Joost Valkenberg MBA, ondernemer, bedrijfsadviseur en ex-fysiotherapeut.
   Kijk voor meer informatie op http://www.wittemeer.nl of neem contact op met een van de medewerkers via info@wittemeer.nl.

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.