woensdag 10 augustus, 2022

Wittemeer Academy training 'Meer Winst uit je Praktijk'

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums KNGF Acreditatiecursussen Wittemeer Academy training 'Meer Winst uit je Praktijk'

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #17318
   Wittemeer
   Deelnemer

   Wittemeer Academy organiseert cursussen, trainingen, opleidingen, workshops en bijeenkomsten voor zorgprofessionals en hun ondersteuners in de eerstelijns gezondheidszorg.
   De cyclus ‘Meer winst uit je praktijk’, bestaande uit 7 modules, verhoogt je kennis van bedrijfskundige en bedrijfseconomische principes. Deze zijn belangrijk om de waarde van je praktijk te vergroten en bij het nemen van belangrijke zakelijke beslissingen.
   Na de introductie module, waarin je inzichten krijgt hoe je de meeste waarde kunt creëren met je praktijk, kun je je inschrijven voor één of meerdere van de zes vervolgmodules. De vervolgmodules zijn gerelateerd aan ieder resultaatgebied. Deze modules zijn los van elkaar te volgen:
   Module Introductie – Module Financieel – Module Marketing – Module Operationeel – Module Organisatie – Module Strategie – Module Verkoop.
   Deze training wordt gegeven door Joost Valkenberg MBA, ondernemer, bedrijfsadviseur en ex-fysiotherapeut.
   Kijk voor meer informatie of voor de cursusdata per module op http://www.wittemeer.nl of neem contact op met een van de medewerkers via info@wittemeer.nl.

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.