woensdag 10 augustus, 2022

Wittemeer Academy training 'Meer Klanten in mijn Praktijk'

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums KNGF Acreditatiecursussen Wittemeer Academy training 'Meer Klanten in mijn Praktijk'

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #17320
   Wittemeer
   Deelnemer

   Wittemeer Academy organiseert cursussen, trainingen, opleidingen, workshops en bijeenkomsten voor zorgprofessionals en hun ondersteuners in de eerstelijns gezondheidszorg.
   De huidige fysiotherapeuten zijn niet opgeleid om klanten te overtuigen naar de praktijk te komen. Veel fysiotherapiepraktijken kampen momenteel met vraaguitval; de bereidheid van mensen om zelf voor hun fysiotherapie te betalen is nu nog laag. Met de juiste gesprekstechnieken weet je de de klant wel te overtuigen van de meerwaarde.
   In deze training leer je om een overtuigend gesprek te voeren met de klant t.a.v. de behandelingsmethoden, positieve signalen van de klant te herkennen, bezwaren om te buigen, en tot het hoogst haalbare doel van je praktijk te komen. Tijdens deze training wordt de theorie gecombineerd met de praktische toepassing.
   De training ‘Meer Klanten in mijn Praktijk’ vindt plaats in Rosmalen op 12 december 2013, en wordt verzorgd door Thalita Smit.
   Kijk voor meer informatie op http://www.wittemeer.nl of neem contact op met een van de medewerkers via info@wittemeer.nl.

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.