Stand van zaken betreffende de CAO-V

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums KNGF Actie Stand van zaken betreffende de CAO-V

Weergave van 1 reactie thread
 • Auteur
  Berichten
  • #7055
   roodrei
   Deelnemer

   Beste collega’s,

   De uitslag van de extra ALV van 26-06-2006 was duidelijk: 75 % van de aanwezigen plus machtigingen stemde vóór onze motie: voortbestaan van het variabel salaris binnen de nieuwe CAO-V.

   Op dit moment liggen onze ideeën betreffende de nieuwe omzetgerelateerde CAO-V bij het demissionaire bestuur.
   Begin september zal er een overleg plaatsvinden tussen initiatiefgroep en demissionair bestuur. Met de uitkomst van dit gesprek wordt eind september de nieuwe ALV ingegaan.

   Wij beschouwen onze taak daarna als beëindigd. De verdere uitwerking van de nieuwe omzetgerelateerde
   CAO-V is een taak van het FDV-bestuur.

   Wij willen langs deze weg alle collega’s bedanken die ons de afgelopen tijd door dik en dun hebben gesteund.

   Vriendelijke groet,

   De initiatiefgroep:
   Marjan van der Wardt, Dick de Groot, Anita de Roode, Peggy van Dorsten, Marion Chang,
   Annet Drost, Nikos Papdopoulos.

  • #7158
   Rob
   Sleutelbeheerder

   FDV-bestuur in nader overleg met initiatiefgroep over contracten in nieuwe CAO-VHet demissionair FDV-bestuur wil zo snel mogelijk helderheid rond de contractvorming in de nieuwe CAO-V en heeft hierover op 7 september a.s nader overleg met de initiatiefgroep. Dan wordt bekeken of er al dan niet aanknopingspunten liggen die passen binnen de visie van het bestuur en de tot nu toe gevoerde lijn met de FWV-onderhandelingsdelegatie. Aanleiding voor het overleg in september is de uitkomst van de extra ALV op 26 juni jl. Deze bijeenkomst vond plaats op verzoek van de zgn. initiatiefgroep met als doel een besluit te nemen over de stelling van de initiatiefgroep dat in de nieuwe CAO-V de keuzemogelijkheid moet blijven bestaan tussen vast salariscontract en omzetgerelateerde variabele contract. Uit de vergadering is gebleken dat een meerderheid van de leden het standpunt van de initiatiefgroep steunt en vindt dat de keuzemogelijkheid in de nieuwe CAO-V moet blijven bestaan. Inmiddels is een samenvatting van de extra ALV beschikbaar op FysioNet. Na het overleg op 7 september zal zo snel mogelijk een definitieve datum worden vastgesteld voor de volgende ALV.

Weergave van 1 reactie thread
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.