zaterdag 24 augustus, 2019

Stage lopen in Ghana

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  astro1958 9 jaren, 1 maand geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #10383

  Marielle
  Bijdrager

  Beste collega’s / medestudenten,

  Op dit moment ben ik hard bezig met het regelen van een stage en onderzoeksplaats in Ghana. De plek van de stage is waarschijnlijk een CP-kliniek in Kumasi.
  Heeft iemand ervaring met stage lopen in Ghana? Ik hoor graag de verhalen, hoe het was, waar je tegenaan bent gelopen, waar ik rekening mee moet houden, etc.

  Groeten,
  Mariëlle
  3e jaars fysiotherapie HS Leiden

  #10397

  Andre Stroet
  Bijdrager

  Hoewel het natuurlijk een goede levenservaring is vraag ik mij altijd af wat de werkelijk toegevoegde waarde is van de Ghana stage voor jouw ontwikkeling als fysiotherapeut in Nederland. Hebben ze zulke geavanceerde therapeutische interventies in Ghana waar wij weet van moeten hebben??? Ikzelf heb na de opleiding fysiotherapie geparticipeerd in een projectje in Gambia dus ik kan me iets voorstellen van de Afrikaanse fysiotherapie!

  #10398

  Marielle
  Bijdrager

  @astro. Inmiddels heb ik een stageplek gevonden bij een modern ziekenhuis met een orthopedisch centrum. Hier worden de nieuwste technieken gebruikt. Ik denk dat je een wat eenzijdig beeld hebt van de Afrikaans fysiotherapie…

  #10399

  astro1958
  Bijdrager

  Fijn voor jouw maar mijn opmerkingen zijn goed bedoeld nadat ik zelf diverse projectjes heb mogen meemaken van Afrika t/m Midden- en Zuid Amerika. Het is een goede levens ervaring maar voor mij nu als werkgever zal het geen pre zijn in de CV. Nu maar hopen dat we je niet tegenkomen in een Kerstspecial van Robert ten Brinke.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.