woensdag 10 augustus, 2022

[peiling] Verzoek om naar Fysioforum op te krassen

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums KNGF Actie [peiling] Verzoek om naar Fysioforum op te krassen

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #7037
   Hans van Mourik
   Deelnemer

   Nieuwsgroepen van Fysionet zijn achterhaald.
   Dit blijkt wel uit de diverse reacties die ik heb ontvangen na mijn reactie op Piet Boelens en Rob Looman. Beetje ondeugend natuurlijk om dit te kruisen aan andere groepen zijn hier heel veel reacties op gekomen. Vezoek om “geen privé sores” te plaatsen en om anderen niet te storen.
   Blijkbaar heeft fysionet niet meer de progressieve gedachte om met elkaar van meningen te “kunnen” “mogen” wisselen. Het wakker schudden was bedoeld om Het kngf even allert te krijgen. Gebleken is inmiddels dat dat (en naar allerwaarschijnlijkheid in de toekomst) helemaal niet meer zal lukken. Tevens heb ik nu ook de reacties dat de KNGF leden helemaal niet meer gestoord willen worden.
   Mijn stelling:
   Fysionet nieuwsgroep heeft zijn langste tijd gehad, je mening verkondigen mag niet en het KNGF-bestuur heeft er geen belangstelling voor.

   Hans van Mourik

   Disclaimer: collega’s die zich storen eventueel het idee hebben dat ik een privé onderwerp wil bespreken, eventueel uit de slaap wil wakker houden, slaap a.u.b. verder. Vriendelijk verzoek dan verder NIET naar mij te reageren!

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.