donderdag 13 mei, 2021

[peiling] Samenstelling Commissie TOP-overleg

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums KNGF Algemeen (KNGF) [peiling] Samenstelling Commissie TOP-overleg

Weergave van 1 genest reactie
 • Auteur
  Berichten
  • #8560
   Piet Boelens
   Bijdrager

   “Er is een TOP-overleg gepland op het hoogste niveau tussen VWS, KNGF, NPCF en ZN om de huidige situatie betreffende fysiotherapie en experiment marktwerking onder de loep te nemen en de strategie voor de toekomst te bepalen”.
   Mijn advies: vertegenwoordiging van VOTE en De Eerste Lijn behoren tevens opgenomen te zijn in deze commissie.
   Niet om het enkele feit, dat ze tenminste de helft van de vrijgevestigde fysiotherapeuten vertegenwoordigen, maar vooral ook omdat ze uitermate goed ingevoerd zijn in de desbetreffende materie.
   Bijgevoegd heb ik de open brief aan KNGF , welke in cc ook is verzonden aan ZN, NPCF, VWS, De Eerste Lijn, VOTE en nieuwsgroepen fysiotherapeuten.

   960_briefaanabkngf.doc

  • #8591
   Ben
   Bijdrager

   Waarschijnlijk denkt het KNGF nog steeds te spreken voor het grootste deel van onze beroepsbevolking, ze beroepen zich hierbij op de 2e BLR en op de ledenenquete van eind 2004, waarin zij de leden hebben gevraagd om een actieve benadering naar de vrije tarieven.
   Na die tijd is er eg veel veranderd, zeker in de opstelling van het AB van het KNGF, deze laat mijns inziens veel te wensen over. Mijn mening vertegenwoordigen ze al een hele tijd niet :( , maar zoals te lezen is op fysionet zijn veel leden erg teleurgesteld…. ~:(

   Ben
   <span class=’smallblacktext’>[ Bijgewerkt vr feb 04 2005, 09:08 ]</span>

Weergave van 1 genest reactie
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
- Advertentie _


FYGO uitzendbureau voor de fysiotherapeut