woensdag 1 december, 2021

partime zelfstandiger

Weergave van 1 genest reactie
 • Auteur
  Berichten
  • #16074

   Ik werk momenteel in loondienst, en kan nu ergens in de eerste lijn gaan beginnen. Dit zou voor een paar uur per week zijn. Omdat ik momenteel niet in de eerste lijn werk kan ik dit onder mijn huidige werkgever doen, maar het lijkt mij onmogelijk om bij alle zorgverzekeraars een contract aan te gaan vragen als het niet om een full-time praktijk gaat. Heeft iemand een oplossing hiervoor.
   Als je verzorger bent bij een sportverening, wat zijn dan de vergoedingen die een vereniging gemiddeld geeft. het betreft geen hoofdklasse o.i.d. hoor.

  • #16105
   Koen Overdijk
   Bijdrager

   De verzekeraars vragen niet naar de hoeveelheid uren, wel hebben ze veel andere voorwaarden in hun contracten die je veel tijd en geld kosten en die je het plezier in je werk kunnen vergallen. Als je niet afhankelijk bent van de verdiensten zou ik het zonder contracten opstarten. Direct laten betalen. De patiënt dient de rekening zelf in en krijgt dan vaak nog iets terug. doe ik al 5 jaar liep na 3 jaar goed nu nog steeds te goed (wachtlijst). Vergoedingen van een vereniging heb ik geen ervaring mee, lijkt me een onderhandelingskwestie. Je kunt het ook aan hun vragen wat ze er voor willen betalen en dan een paar dagen erover denken of je dat om te beginnen genoeg vindt. Spreek bij toezegging dan meteen af dat je na verloop van tijd wilt horen of ze (zeer) tevreden met je zijn, en vraag dan nog iets meer.

   groet en succes,

   Koen

Weergave van 1 genest reactie
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
- Advertentie _


FYGO uitzendbureau voor de fysiotherapeut