vrijdag 15 oktober, 2021

Oproep voor afstudeeronderzoek HKZ-certificering

Weergave van 0 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #6059
   marike
   Bijdrager

   Introductie:
   Wij zijn Marike en Paul en wij doen de deeltijdopleiding fysiotherapie aan de Hogeschool voor fysiotherapie Thim van der Laan. Het onderwerp wat wij verder uitdiepen is de kwaliteit in de fysiotherapie, de ISO HKZ certificering en de wijze waarop het proces van certificering op dit moment verloopt.

   Aanleiding en doel van het onderzoek:
   Aanleiding van onze keuze voor dit onderwerp is dat er in de tijd dat het HKZ-certificaat bestaat nog maar 7 praktijken voor fysiotherapie een certificaat behaald hebben. Naar ons idee is dit erg weinig en daar moet
   een reden voor zijn. Door middel van interviews en vragenlijsten zijn wij aan het onderzoeken wat de reden daarvan is en proberen wij de knelpunten helder te krijgen. Uiteindelijk is het doel van onze scriptie een overzicht te krijgen in de knelpunten en daaruit aanbevelingen te destilleren ten behoeve van de verbetering van het certiciceringsproces.

   Oproep:
   Voor ons afstudeeronderzoek zijn wij op zoek naar praktijkhouders die mee willen werken aan ons onderzoek door middel van het invullen van een vragenlijst.
   Als u mee wilt doen kunt u een e-mail sturen naar – mailadres –
   Aangezien er verschillende vragenlijsten zijn, willen wij graag van u weten of u al gecertificeerd bent, met certificering bezig bent of na bestudering van informatie besloten hebt niet het proces van certificering in te gaan.

   Wij danken u alvast hartelijk voor uw medewerking.

Weergave van 0 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
- Advertentie _


FYGO uitzendbureau voor de fysiotherapeut