maandag 29 november, 2021

Ontbijtsessies; crisis! Wat gaat u ondernemen?

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums KNGF Algemeen (KNGF) Ontbijtsessies; crisis! Wat gaat u ondernemen?

Weergave van 0 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #16208
   Hans van Mourik
   Bijdrager

   Het KNGF heeft een ontbijtsessie met Eke Zijlstra en Harry Gosselink gehouden, waarbij de deelnemers werden uitgenodigd om ervaringen, maar ook verwachtingen over het ondernemerschap met het bestuur van het KNGF te delen. Het gericht ondersteunen van leden bij het ondernemen binnen de complexiteit van een zorgmarkt is een belangrijk speerpunt van het KNGF. Maar is dat ook zo?

   De vraag gesteld wat gaat u ondernemen?
   Op zo’n vraag is voor mij bijna een open deur. Ik wil geen voorgekookt programma van het KNGF, ik wil zelf ondernemen!
   Vandaar een reactie aan de initiatiefnemers.

   Beste….
   Ik vind het altijd weer buitengewoon interessant als er meetings worden geregeld met ondernemers, zzp’rs en het bestuur. De zorgmarkt is niet zo complex als het lijkt, maar we moeten wel eens de mogelijkheid om er voor uit te spreken. Ik heb zelf altijd het gevoel dat ik met het KNGF in een keurslijf zit. Er zit geen beweging meer in. We worden wel uitgenodigd voor een bijeenkomst / vergadering, maar op het moment dat ik het woord wil nemen dan is er altijd wel weer iets of iemand die vanuit het genootschap de regie overneemt waardoor ik eigenlijk mijn punt niet kan (af) maken. We worden wel uitgenodigd voor een ontbijtsessie, maar de broodjes zijn al gebakken.
   Zo werd ik de afgelopen vrijdag geconfronteerd in de media met: “(KNGF/RGF) heidagen met projectteam gewerkt aan positionpaper fysiotherapie” Kennelijk is er al iets voorgebakken, waar we dan als lid achteraf alleen nog maar “ja” tegen mogen zeggen. En daar draait het nu om die positie die wil ik graag zelf bepalen. Dus als er zo’n vraag komt wat gaat u ondernemen is het omslagpunt: “zelf bepalen”

   Waar ik nu eens ongelofelijk veel behoefte aan heb is een lunch met leuke mensen die eens vrij kunnen filosoferen over – waar wil ik naar toe, wat IK wil ondernemen. Plaats daarbij een trendwatcher, een bewegingswetenschapper, een oefentherapeut, maar vooral laat ons zelf de broodjes smeren en vooral niet de kaas van het brood laten eten.
   Groet,
   Hans van Mourik

   • Dit onderwerp is gewijzigd 9 jaren, 5 maanden geleden door Hans van Mourik.
   • Dit onderwerp is gewijzigd 9 jaren, 5 maanden geleden door Hans van Mourik.
Weergave van 0 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
- Advertentie _


FYGO uitzendbureau voor de fysiotherapeut