vrijdag 25 juni, 2021

Onrustig

Weergave van 3 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #13367
   T. Schambergen
   Bijdrager

   Helaas blijf ik het nieuwe ontwerp te druk vinden. Vooral de middenkolom met alleen de nieuwskoppen. Bij de vorige lay out werd soms al een stukje voortekst gegeven wat ik persoonlijk erg prettig vond. Nu “schreeuwt” de middenkolom (druk lettertype ook) en zie je ook niet meer welke berichten “belangrijker” zijn. Maar goed, ik begrijp dus dat dingen nu eenmaal moeten veranderen…..

  • #13394
   Rob
   Sleutelbeheerder

   Het vorige thema is na 2 jaar een beetje op je netvlies ingebrand. Dan duurt het wel even om ergens aan te wennen. De site zal zich blijven vernieuwen en er zijn al wat kleine aanpassingen op de frontpage (de nieuwspagina) gedaan die het wat rustiger moeten maken.FysioForum heeft erg veel te bieden en dit komt allemaal samen op de frontpage. De achterliggende pagina´s zijn daarentegen wel rustiger geworden. De pagina´s die voorheen 3 kolommen telden zijn nu 2 koloms geworden en de het forum kent voortaan nog maar 1 kolom.Om de “belangrijkere” berichten meer aandacht te geven wordt momenteel nog wat voor ontwikkeld.

  • #13395
   Joop Gerretse
   Bijdrager

   Rob, misschien dat een andere kleurstelling al een aanmerkelijk rustiger beeld kan bewerkstelligen. De oranje kleur komt denk ik erg dominant over, wat dat betreft oogde de oude versie een stuk rustiger.

  • #13396
   Edwin de Raaij
   Bijdrager

   Beste Rob e.a.,

   ik ervaar de nieuwe look niet als onrustig. De kleurstelling bevalt mij, wat mij betreft alleen opletten dat niet teveel vergedrukte letters gebruikt woorden. De chatbox neemt relatief veel ruimte in op de frontpage voor een item wat (nog) niet veel gebruikt wordt.
   Het lijkt mij lastig om als webmaster keuzes te maken die voor je publiek zoveel aanspreken. Iedereen kijkt met zijn eigen bril.
   Suc6 Edwin

Weergave van 3 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
- Advertentie _


FYGO uitzendbureau voor de fysiotherapeut