vrijdag 25 juni, 2021

Namenregister

Weergave van 4 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #13362
   Joep Meloen
   Bijdrager

   Zoals ik je privé al meldde vind ik een kolom echte namen in je ledenlijst handiger, ik zie nu enkele nummers en moet er op klikken om te weten, wie daar achter zit.Voor zo’n internetfreak als jij moet dat een peule(n)schilletje zijn om niet de gebruikersnamen maar de echte namen er in te zetten. Verder ziet het er gelikt uit, Rob.Net terug van een regiodag RGF Utrecht over chronische pijnpatiënten. Pittig onderwerp, vanuit verschillende visies goed besproken en goede tips hoe je dit probleem beter kan aanpakken zonder zelf burnout te raken. Ook een interessante link is – link – waar je een boekje kunt downloaden over vragenlijsten, die handig zijn. Een aantal daarvan staan ook op de site van Paul van der Tas – link – We gaan morgen kijken welke handig zijn om meetbaar te maken wat het effect is van behandelingen en dat invoeren bij ons, Lijkt me zinnig.Verder hoop ik dat dit forum uitmondt in een inhoudelijk forum en dat we het geklaag en gekreun over het achterblijven van tarieven en wat dies meer zij op fysionet houden.Hartelijke groet allen,Peter Bär

  • #13382
   Rob
   Sleutelbeheerder
   prmbar wrote
   Zoals ik je privé al meldde vind ik een kolom echte namen in je ledenlijst handiger, ik zie nu enkele nummers en moet er op klikken om te weten, wie daar achter zit.
   Voor zo’n internetfreak als jij moet dat een peule(n)schilletje zijn om niet de gebruikersnamen maar de echte namen er in te zetten.

   Ik kan de gebruikersnaam niet veranderen. :@
   Ik kan wel een account wissen, wanneer een gebruiker spijt heeft van zijn inlognaam/nummer kan ik het account wel wissen. :! De gebruiker kan dan opnieuw aanmelden.

  • #13383
   Rob
   Sleutelbeheerder
   prmbar wrote
   Ook een interessante link is – link – waar je een boekje kunt downloaden over vragenlijsten, die handig zijn. Een aantal daarvan staan ook op de site van Paul van der Tas – link –

   Paul van der Tas heeft inmiddels zelf met succes zijn praktijksite op de link-pagina geplaatst. Wellicht wil hij zijn documenten met vragenlijsten ook op de downloadsectie plaatsen. (HINT) ;)
   [ Bijgewerkt wo mrt 24 2004, 11:03 ]

  • #13384
   Rob
   Sleutelbeheerder

   Inmiddels staan de vragenlijsten en de behandelprotocollen van Paul van der Tas allemaal in de rubriek Downloads en dat zijn er heel wat ! :!

   Het downloaden kost helemaal niets, het is wel erg handig om een beoordeling te geven aan het document. (kleine moeite toch?) !dodge
   De collega’s die na je komen kunnen dan de waarde bepalen voordat ze het document downloaden. Wij hier op FysioForum zijn er blij mee en Paul van der Tas ook :)

  • #13385
   Rob
   Sleutelbeheerder
   prmbar wrote
   Zoals ik je privé al meldde vind ik een kolom echte namen in je ledenlijst handiger, ik zie nu enkele nummers en moet er op klikken om te weten, wie daar achter zit.Voor zo’n internetfreak als jij moet dat een peule(n)schilletje zijn om niet de gebruikersnamen maar de echte namen er in te zetten. Verder ziet het er gelikt uit, Rob.

   Inmiddels is het voorelkaar. Voorheen werd de inlognaam op de website getoond. Nu kunnen de leden zelf de weergavenaam bepalen door hun profiel bij te werken.

Weergave van 4 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
- Advertentie _


FYGO uitzendbureau voor de fysiotherapeut