maandag 20 mei, 2019

Link naast datum

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Anoniem 8 jaren, 8 maanden geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #13365

  Simon
  Bijdrager

  Als eerste wil ik je feliciteren met je ontwerp. Ik vind het mooi en erg vernieuwend :D

  Ik heb alleen 1 dingetje. Als je op de hoofdpagina kijkt zie je de links naar de diverse artikelen staan. Daaronder staat de datum van plaatsen. Naast deze datum staat een link met deze naam: LAN_THEME_20. Volgens mij klopt er iets niet, maar ik ken e107 niet goed. Volgens mij moet er komen hoeveel reacties er bij dat bepaalde nieuwsitem hoort. Geen kritiek, het viel mij gewoon op. 8)

  Goed ontwerp!
  Saimon

  #13390
  Rob
  Rob
  Sleutelbeheerder

  Bedankt voor het compliment. Ik heb jullie feedback nodig om de site te kunnen verbeteren. En deze is tenslotte voor jullie gemaakt.Ipv. LAN_THEME moet er Reacties: 0 staan. Je kunt dan de commentaren lezen en (mits ingelogd) ook reageren.Dit is nu nog stuk, ik zal het snel repareren.Ik hoop dat jullie snel een beetje wegwijs raken met het nieuwe systeem. Het is een stuk sneller en veiliger ook. Mail adressen zijn nu nog moeilijker van de pagina´s te verzamelen, als ze al zichtbaar zijn.De site is makkelijker te doorzoeken en er zijn meerdere manieren om over de site te navigeren.Het is een echte aanrader om je aan te melden als lid. Eenmaal ingelogd kan de site tonen wat de nieuwste onderwerpen zijn sinds het laatste bezoek.De site komt echter pas echt tot leven wanneer jullie voor interactie zorgen!

  #13391
  Rob
  Rob
  Sleutelbeheerder
  Rob wrote
  Ipv. LAN_THEME moet er Reacties: 0 staan. Je kunt dan de commentaren lezen en (mits ingelogd) ook reageren.Dit is nu nog stuk, ik zal het snel repareren.

  Probleem is inmiddels opgelost

  #13392

  Anoniem

  Dit is een test

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.