Gele kaart aan bestuur en directie gestuurd

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums KNGF Actie Gele kaart aan bestuur en directie gestuurd

Weergave van 6 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #7065
   Hans van Mourik
   Deelnemer

   Maandag middag heb ik een gele kaart naar bestuur en directie KNGF gestuurd met de volgende tekst;

   Naar aanleiding van ontwikkelingen betreffende de communicatie met leden, de ontwikkelingen rond nieuwsgroepen voor leden onderling, de beslissing om de communicatie zo te regelen en het niet willen communiceren met leden met een andere mening, geeft mij te denken waar het KNGF naar toe moet. Tevens op geen enkele wijze te reageren op mijn open brief/mail dd. 18 mei j.l. is een reden te meer om bestuur en directie de gele kaart te tonen. Laten we het maar wat ludiek oppakken in deze tijd, maar de huidige handelswijze van directie en bestuur is niet zo fraai.

   Niet tengevolge daarvan, maar tegelijkertijd verscheen op fysionet.nl de oproep: Nieuwsgroepen weer bereikbaar via newsserver én oproep panel Ledenforum lees verder….

  • #7199
   Ruud Lindenburg
   Deelnemer

   Hans, vorige week heb ik de ALV van mjn RGF bijgewoond. Ik heb daar stelling genomen tegen het opheffen van de nieuwsgroepen. Er is door het bestuurd geluisterd maar verder dan luisteren kwam het niet. “een lid van het bestuur vond het een goede zaak dat de nieuwsgroepen van het web waren gehaald maar hij kon niet zeggen hoe dat gecommuniceerd was en wie die beslissing genomen heeft. Ruud Lindenburg

  • #7200
   Hans van Mourik
   Deelnemer

   Ruud, vanavond AL vergadering (ik dacht altijd dat een ALV voor alle leden was). Als lid heb je verder niets te zeggen, dus het heeft ook geen zin om daar naar toe te gaan. Ik verwacht niet dat er iets doorkomt van jouw betoog. Enige middel is een persbericht namens een groep fysiotherapeuten uit te laten gaan die het huidige beleid van het KNGF niet meer spoort met de praktijk. Onlangs gesprek gehad met de MENZIS, die mij voorhield “het KNGF dat ben ook jij” . Ik plak daar nu het woordje “niet meer” achter.
   Groet, Hans

  • #7201
   Michiel Trouw
   Deelnemer

   Is het echt een bewuste keuze geweest van het KNGF bestuur om de nieuwsgroepen te sluiten? Ik heb berichtgeving daarover gemist.

   Groet, Michiel

  • #7202
   Hans van Mourik
   Deelnemer

   Michiel,
   Misschien is het zo “wie zwijgt stemt toe”.
   Groet, Hams

  • #7203
   arija
   Deelnemer

   Door op de link naar een mailadres “nieuwenhuis@kngf.nl” te klikken, lijk je te kunnen participeren aan het ‘behoud’ van de nieuwsgroepen. Enige ‘probleempje’ is dat dat mailadres niet lijkt te bestaan…..
   Groeten Arija

  • #7204
   Hans van Mourik
   Deelnemer

   Dag Arija,
   Ik zou het niet weten. Je hebt een spatie achter @ [nieuwenhuis@kngf.nl] zou dat het probleem kunnen zijn.
   Overigens, ik heb het zelf deze week veel te druk gehad om achter het KNGF aan te lopen. Bestuur noch directie heeft iets van zich laten horen.
   Groet, Hans

   Ik zie overigens dat die spatie door fysioforum er aan wordt toegevoegd. Dus dat ligt niet aan jou.

Weergave van 6 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.