maandag 16 september, 2019

Gekwalificeerde fysiotherapeuten gezocht voor projecten in ontwikkelingslanden

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums Mededelingen/Feedback Mededelingenforum Gekwalificeerde fysiotherapeuten gezocht voor projecten in ontwikkelingslanden

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door ProjectsAbroadPro ProjectsAbroadPro 7 jaren geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Auteur
    Berichten
  • #16648

    Ben jij een afgestudeerd fysiotherapeut of ben je al een aantal jaar werkzaam als fysiotherapeut? Dan kun jij jouw kennis en ervaren binnen jouw vakgebied inzetten op een vrijwilligersproject in het buitenland via Projects Abroad PRO. Op een medisch fysiotherapie project behandel je (wees-)kinderen en volwassen patiënten bij hun lichamelijke beperking in een weeshuis, verzorgingshuis of kliniek. Daarnaast heb je de mogelijkheid om samen het lokale personeel behandelplannen op te zetten, nieuwe programma’s te ontwikkelen en geef je voorlichting en advies over hoe de gezondheidstoestand verbeterd kan worden.

    Wil jij weten in welk ontwikkelingsland jij jouw kennis en ervaring in kunt zetten om mensen die weinig medische hulp krijgen te ondersteunen, bekijk dan direct de website van Projects Abroad PRO voor meer informatie over de fysiotherapieprojecten: http://www.projects-abroad-pro.nl/vrijwilligersprojecten-voor-professionals/medisch-vrijwilligerswerk-in-het-buitenland/?from=ft9dsch

    Je kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen door te mailen naar info@projects-abroad-pro.nl of te bellen naar 078-6131356.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

- Advertentie _FYGO uitzenden, payrollen voor de fysiotherapeut