vrijdag 15 oktober, 2021

Fit voor innovatie

Weergave van 0 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #19950

   Beste fysiotherapeut,

   Graag nodigen wij je uit voor de bijeenkomst ‘FIT VOOR INNOVATIE; gezond ondernemen voor oefen- en fysiotherapeuten’ op maandag 13 juni van
   18.30 – 21.00 uur in de Zorginnovatiewinkel met aansluitend een netwerkborrel.

   Eind maart 2016 opende de Zorginnovatiewinkel haar deuren. Deze pop-up store wil een podium bieden voor allerhande zorginnovaties en deze onder de aandacht te brengen van burgers, zorgverleners, sociale wijkteams en beleidsmakers. Als oefen- of fysiotherapeut word je niet opgeleid tot ondernemer. Het ondernemerschap wordt echter wel steeds belangrijker. Hoe houd je grip op je business en blijf je bij in de recente ontwikkelingen?
   Graag willen wij samen met jou tot een antwoord komen. Daarom nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan ons interactieve programma waarin vijf sprekers hun visie delen. Een avond door mensen uit de praktijk voor mensen uit de praktijk.

   Via deze link; https://gallery.mailchimp.com/e7eb8d3de58020b99ee88b672/files/FVI.01.pdf vind je de uitnodiging met het gehele programma en de link naar de inschrijfpagina. Let op: het aantal plaatsen is beperkt en de inschrijving SLUIT KOMEND WEEKEND.

   Tot ziens op maandag 13 juni in de Zorginnovatiewinkel!

   Met vriendelijke groet,
   het team van de Zorginnovatiewinkel

Weergave van 0 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
- Advertentie _


FYGO uitzendbureau voor de fysiotherapeut