woensdag 10 augustus, 2022

Eendaagse cursus motorische observatie test

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums KNGF Acreditatiecursussen Eendaagse cursus motorische observatie test

Tags: 

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #15574
   Lynn
   Deelnemer

   De MOTORISCHE OBSERVATIES TEST is hier en klaar om gebruikt te worden.
   Een gestandaardiseerde diagnostische test, die gebruikt kan worden als pre en post test om de effectiviteit van uw therapie aan te tonen, Dus evidenced based.
   Ontwikkeld voor alle paramedici.
   Ga naar motorobservations.com  om een groot deel van de test en scoring te zien, voordat u deze aanschaft.  Standaard Deviatie (S.D.) statistieken via de software met kleuren grafieken die de sterke en zwakke gebieden tonen zijn speciaal ontwikkeld. Leeftijd: Kinderen van 5 jaar – 0 maanden t/m 11 jaar – 11 maanden.
   Voor meer informatie over de cursusdag e-mail naar:  lynnsi.horowitz@gmail.com
   WANNEER:     11 februari, 2012

   DOCENTEN:  Lynn J. Horowitz, Master Health Science, Occupational Therapist; W.R.A. Duurkoop, Medisch Socioloog; Bernadette van Schaik, kinderfysiotherapeut, en docente aan de Transfergroep Rotterdam, Marjolein van Egmond-Hoeve, docente Transfergroep Rotterdam, Kinderergotherapeut, getraind in Sensorische Integratie;  Marjon Witteman, Kinderfysiotherapeute, getraind in Sensorische Integratie

   WAAR: In de Hartenlustschool te Bloemendaal.

   Gemakkelijk te bereiken per trein, 5 minuten lopen vanaf het station naar school, met ruime parkeerplaats bij de school. De cursus is inclusief koffie en lunch.

   DOEL: De nadruk zal liggen op het leren of opnieuw leren van de items, scoring
   en interpretatie. Er zal een korte inleiding zijn over de statistische onderbouwing van de Motorische Observaties. 10 accreditaties punten voor ergotherapeuten.

   PRIJS: € 195 voor de cursusdag,  of €380 –voor de combinatie van de cursusdag plus de aanschaf van de Motorische Observatie Test per website. U bespaart in dat geval €35. Indien u de test aanschaft, dan kunt u deze gebruiken voor 7 jaar.  Daarna dient een nieuwe licentie te worden aangeschaft.
   TIJD:     8:45-registratie tot  9:15      Daarna cursus van 9:15-16.45

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.