zaterdag 21 september, 2019

declareren via VECOZO zonder contract

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  c.schuurs 7 jaren, 10 maanden geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #14979

  Guus Moors
  Bijdrager

  Beste collegae,

  Ik ben van plan om voor mezelf te beginnen. Hiervoor heb ik het een en ander al op een rijtje gezet. De meeste zaken zijn mij duidelijk.

  In eerste instantie wil ik beginnen zonder contracten van zorgverzekeraars. Ik heb bij VECOZO nagevraagd of het mogelijk is om online via VECOZO te declareren. Dat is mogelijk. Echter kunnen zij mij niet vertellen of verzekeraars dit accepteren. Heeft iemand hier ervaring mee? Of kan iemand mij vertellen of dit mogelijk is?

  Groet,
  Guus Moors
  Fysio- en Manueeltherapeut

  #14987

  Middels Vecozo declareren wordt niet geaccepteerd door de desbetreffende zorgverzekeraar(s) als je geen overeenkomst hebt, je kan idd wel insturen ;-). Je kan mijn inziens het beste contact opnemen met inEPD.nl Mijn ervaring is dat zij je alles kunnen vertellen over declareren. succes, Astrid

  #14989

  c.schuurs
  Bijdrager

  Ik heb onlangs een collega geholpen die ook heeft besloten geen contracten af te sluiten met zorgverzekeraars. Ze laat betalen via een pinapparaat en geeft de patiënt een factuur mee. Ze maakt gebruik van het restitutie systeem en is hier erg tevreden over. Minder verplichtingen aan de verzekeraars en vrijwel meteen het geld binnen. Zeker een overweging waard! Succes Clemens Schuurs, ikwileenpraktijk.nl

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

- Advertentie _FYGO uitzenden, payrollen voor de fysiotherapeut