donderdag 13 mei, 2021

Dag KNGF

Weergave van 2 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #8554
   Hans van Mourik
   Bijdrager

   Na ruim 16 jaar lid te zijn geweest ga ik toch maar stoppen met het KNGF. Verwonderlijk, omdat ik 7 jaar daarvan via de regio mijn schouders heb gezet om samen met anderen een grote goede organisatie ervan te maken. Het blijft sukkelen. Verplichtingen zonder effectiviteit en eigen inzet en initiatieven worden niet gehonoreerd.
   En juist als je van een organisatie begrip verlangt, komt het onbegrip.
   Na betalingsproblemen door mijn cliënten met mij een betalings achterstand met KNGF. Gevolg incassoburo (en dan nog wel één van een crimineel cirquit). Eigen schuld/dikke bult. Uitknijpen dat lid zegt het KNGF. Onderuithalen die lelijke wanbetaler. De betalingsverplichting had ik wel voldaan. Het KNGF heeft alle rechten om het op deze manier te doen, maar door geen begrip voel ik mij als lid niet meer ondersteund.

   Toch zit ik met een open eind. Is er leven na het KNGF. Heeft een kwaliteitsregister op die manier op de been te houden met elkaar nog zin?
   Is hat starten een kwaliteitswerkgroep (op wederzijds begrip en respect zonder idioot punten gesprokkel) niet zinvoller?

   Hans van Mourik

  • #8587
   pieter buma
   Bijdrager

   een mijner collega’s heeft zich per 31122003 afgemeld en moest toen zoveel betalen voor de registers iof en kwaliteitsregister dat het voordeliger was om per 01012004 toch weer lid te worden.
   Vervolgens moest ze van alle bij-scholings aktiviteiten copien sturen om aan te tonen dat ze die gevolgd had, want de oude copien van 2003 waren niet terug te vinden in amersfoort en bovendien niet meer geldig.
   Geen blijmoedig verhaal en sluit mogelijk aan bij jouw frustraties, maar het is voor mij de enige reden om nu niet mijn lidmaatschap op te zeggen
   piet buma

  • #8588
   Hans van Mourik
   Bijdrager

   Piet,
   Dat is nu net het ondersteunende verhaal, waarmee je kunt aantonen dat het CKR niet deugt. Kwijtraken?
   Hans

Weergave van 2 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
- Advertentie _


FYGO uitzendbureau voor de fysiotherapeut