De Fysio Online trotse winnaar van de Achmea Innovatie prijs 2013

Tijdens een zinderende finale in De Fabrique in Utrecht is op het Eerstelijns Gala Mijn Fysio Online overtuigend uitgeroepen tot winnaar van de Achmea Eerstelijns Innovatieprijs 2013! Liefst 7.000 stemmen werden uitgebracht op Mijn Fysio Online.
Deze aansprekende prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest innovatieve eerstelijns organisatie. Eerder won Mijn Fysio Online al het Menzis TopZorg Idee.

Advertentie:FYGO uitzenden, payrollen voor de fysiotherapeut

Achmea Eerstelijns Innovatieprijs

Mijn Fysio Online is een innovatieve behandelmethode die in samenwerking met Coöperatie VGZ is ontwikkeld. Mijn Fysio Online richt zich niet alleen op het ‘behandeld worden’ maar ook op het verkrijgen van inzicht in het ontstaan van de klachten, het veranderen van de huidige situatie en het voorkomen van herhaling.

De patiënt kan met mijn Fysio Online thuis, op het werk, of waar zelf aan de slag om van zijn klachten af te komen. De fysiotherapeut heeft met Mijn Fysio Online een extra middel om veilig in contact te blijven met zijn patiënt.  Mijn Fysio Online levert zowel voor de fysiotherapeut als de patiënt een enorme tijdbesparing en gemak op.

Naast Coöperatie VGZ heeft ook Menzis Mijn Fysio Online ingekocht voor haar verzekerden.

Meer weten? Kijk eens op e-vitality.eu/fysiotherapie en e-vitality.eu/mijnfysioonline

Bron: De Fysio Online

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl

1 REACTIE

  1. Valt me wel op dat wanneer zorgverzekeraars het over e-health hebben ze erg enthousiast worden. Niet ze gek overigens aangezien ze per behandeling online minder kwijt zijn dan aan een fysieke behandeling.

    Iedereen aan de e-health. Is goed voor de winstmarge van de zorgverzekeraars. Het effect van deze zorg is nooit echt goed gemeten, maar het feit dat het minder kost klinkt voor de zorgverzekeraars als muziek in de oren.

Comments are closed.