Congres Joint Together II

Tweede Nationale SCHOUDER congres Joint Together: “Klinisch redeneren, consensus of contrast”

- tekst gaat verder na deze advertentie -


FYGO Werving en selectie voor de fysiotherapeut

SchouderNetwerken Nederland organiseert voor de 2e keer i.s.m. de Werkgroep Schouder Elleboog (WSE) van de Nederlandse Orthopedische Vereniging (NOV) een nationaal schoudercongres.

logo_schouder_elleboog_groot

’s Morgens worden fysiotherapeuten en orthopeden uitgedaagd om het klinisch redeneren ten aanzien van de degeneratieve cuff en a-traumatische instabiliteit op elkaar af te stemmen. Dit gebeurt door middel van informatieve lezingen en “case battles”.

‘s Middags zijn er liefst acht parallel sessies met een dynamische mix van onderwerpen over de the state of the art omtrent: schouderpijn – neurologische schouder problemen – chirurgie van de elleboog – de schouderprothese – echografie – artrokinematica van de elleboog – EMG in de schouderrevalidatie.

Uw kennis wordt uitgedaagd door middel van een interactieve quiz en peilingen en als klap op de vuurpijl komt Chris Littlewood ons 45 minuten inspireren over de laatste evidentie van de cuff tendinopathie.

Dit congres zal door haar grote diversiteit aan onderwerpen dynamisch, interactief en inspirerend zijn voor elke in schouderproblematiek geïnteresseerde fysiotherapeut, orthopedisch chirurg of andere (para)medicus.
Het Schoudercongres vindt plaats op vrijdag 11 december 2015 op de congres locatie: “1931” – Brabanthallen in Den Bosch.

Meer info op www.schoudernetwerk.nl ; inschrijven via deze pagina.
Bron: Schoudernetwerk

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl
Vorig artikelVeel onduidelijk over taken zorgverzekeraar
Volgend artikelRisico op knieartrose al vroeg te bepalen