Advertentie:bezoek fysiovacature.nl

In februari gaat de nieuwe rugpijn app van Carefri online. Het overzichtelijke online platform koppelt mensen met rug- en nekklachten aan de juiste behandelaar in de buurt. Carefri zoekt fysiotherapeuten en fysiotherapiepraktijken in Amsterdam die willen deelnemen.

- tekst gaat verder na deze advertentie -


FYGO Werving en selectie voor de fysiotherapeut

‘De meerderheid van de mensen met gezondheidsklachten oriënteren zich online bij hun keuze van een behandelaar. Wij bieden een lokaal platform waar zorgbehoevenden en behandelaars samenkomen’, vertelt initiatiefnemer Ursus Metten.

De website is overzichtelijk, gebruikersvriendelijk en goed vindbaar via Google. ‘Het is voor fysiotherapeuten een perfecte mogelijkheid om zichzelf online te profileren bij een specifieke doelgroep. Het enige wat van hen verwacht wordt is dat ze zichzelf voorstellen door middel van een tekst en foto’s’, vertelt hij.

Fysiotherapeuten kunnen per gezondheidsklacht aangeven wat zij patiënten kunnen bieden en waarin men zich onderscheidt ten opzichte van anderen. Patiënten kunnen deze content vervolgens aanvullen met reviews. ‘Mensen die op zoek zijn naar een behandelaar, kunnen zo snel en gemakkelijk zien welke therapeut het beste bij hem of haar past.’

CAREFRIHet maken van een online afspraak is heel simpel. De bezoeker én de therapeut ontvangen beiden een bevestiging via een e-mail bericht waarna de therapeut (telefonisch) de afspraak bevestigt. De kosten? Carefri rekent alleen af per ontvangen eerste consult.

Meer informatie of aanmelding: 085-3030797 of info@carefri.nl

Bron: Carefri

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl
Vorig artikelKrachttraining met trilling levert 25 tot 100 procent meer resultaat
Volgend artikelStapt ook uw praktijk in 2016 over op e-Health?

3 REACTIES

  1. En alweer een nieuwe initiatief van iemand die probeert met weinig moeite en investering ( zie je ook aan het schamele logo) een graantje mee te pikken van de omzet van fysiotherapeuten. Schandalig. Trap er niet in! Natuurlijk is er onder sommigen angst dat je omzet mist door niet aanwezig te zijn op dit platform. A self fulling prophecy. Hoe meer deelnemers des te hoger de ranking in Google en des te belangrijker deze site wordt. En des te meer betalen we met zijn allen. Zet liever in op je eigen website. ben je gespecialiseerd op nek- en rugklachten? Dan komt dit woord genoeg voor op je site en wordt je ook gevonden in Google op bijv de zoekwoorden rugklachten en Amsterdam.

  2. Ongelukkige naam trouwens: krijgen ze geen problemen met dezelfde klinkende inlegkruisjes? Carefree. Dubieus ook dat er al tevreden klanten zijn maar nog geen therapeuten vermeld. Dat is knap!

Comments are closed.