Infographic Physitrack
Advertentie:bezoek fysiovacature.nl

Uit onderzoek van het Lectoraat Innovatie van Beweegzorg van Hogeschool Utrecht blijkt dat 81,3% van de patiënten Physitrack van toegevoegde waarde vindt binnen de fysiotherapeutische behandeling.

- tekst gaat verder na deze advertentie -
FYGO uitzendbureau voor de fysiotherapeut

Het digitale gedrag van consumenten en patiënten binnen onze maatschappij verandert. Daarom doet Fysio Future Lab onderzoek om de fysiotherapeutische meerwaarde van technologische innovaties in kaart te brengen. Dit doet het lectoraat door in pilotstudies de bruikbaarheid van deze toepassingen te onderzoeken.
In het eerste project van dit innovatielab hebben fysiotherapeuten Physitrack 4 maanden lang ingezet binnen hun dagelijkse patiëntenzorg. Zo gaven zij oefenvideo’s en voorlichting via de app mee aan hun patiënten en volgden zij op afstand hun voortgang en therapietrouw. Aan het einde van de pilotstudie vulden zowel zorgverleners als patiënten een digitale vragenlijst in. Hieruit volgden interessante resultaten rondom de ervaringen van deze gebruikers, die je hieronder terug kunt lezen in de infographic.

Voor een uitgebreid rapport kun je terecht op de website van Fysio Future Lab: https://husite.nl/fysiofuturelab/
Link naar de infographic

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl